angeleyes.blogg.se

2013-05-31
08:35:16

Härliga fredag
Känner att den här dagen kommer att bli bra =)

Välkommen härliga fredag!

Finns nog inget som skulle kunna förstöra mitt goda humör idag <3

2013-05-30
12:25:03

Snart helg igen =)
Som ni redan vet så somnade min morfar in förra tisdagen (21/5) och det har tärt på oss alla som var nära honom. Jag åkte hem från jobbet då och sen var jag hemma resten av veckan. Man påverkas mer än man tror av sånt där...
 
När jag fick reda på att han hade somnat så åkte jag dit och satt hos honom ett par timmar, vi var många som var där och tog farväl och det kändes bra! Man kan ju tycka att det låter konstigt att man vill se någon som är död men jag måste säga att för mig så var det väldigt nyttigt för att få sörja ordentligt. Morfar somnade lite före kl 14.00 och så fick han vara kvar hemma till kl 19.00. Det var jobbigt när begravningsbyrån kom och hämtade honom för det kändes konstigt att nu var det sista gången vi såg honom...
Morfar var ju väldigt sjuk på slutet så för honom var det nog ganska skönt att slippa kämpa mer. Men fy fasen vad jag kommer sakna den glada och goa gubben han var, och alla små fyndigheter som han kom med =) Sen var han så himla driftig! Om man inte visste att han var hjärtsjuk så kunde man inte tro det... Dom hade sommarstugor och hus och han tvekade aldrig på att hhjälpa andra med sånt... Han var en riktig stålgubbe!
 
Efter att dom hade hämtat morfar så köpte vi pizza som vi åt tillsammans allihop. Det var många skratt den kvällen, trots det tragiska som hade hänt.
 
Resten av veckan spenderade jag med familjen, onsdagen var vi hos mormor, torsdagen var mamma och jag på roadtrip mm...
 
Helgen spenderade jag med några av mina vänner =)
 
Imorgon ska jag åka hem till en kompis som jag inte träffat på ett tag, vi ska grilla och inviga hennes nya altan med ett (?) glas Rosévin =)
På lördag är det Björn Rosenström här i stan så jag ska på inflyttningsfest först, sen får vi se om det blir utgång =)
 
Puss på er <3

2013-05-21
14:41:17

Sov gott!

Nu har äntligen min morfar fått sin sista vila och slipper att ha ont mer. Jag kommer att sakna honom något fruktansvärt mycket!

Har ännu inte förstått att det hänt så har inte gråtit något men jag och min kusin ska strax åka dit så då kommer allt att bli verklighet...

Sov gott morfar <3


2013-05-20
11:36:39

Skitdag!
Skrev ju igår att jag trodde att jag skulle vara utvilad idag... Det blev visst inte så...
 
Inte för att det inte är värt att vara trött när man har suttit uppe för att vaka på morfar men det är jobbigt med denna ständiga ångest och oro för att telefonsamtalet ska komma när man får veta att han har somnat in...
 
Jag ville egentligen inte åka hem inatt, och jag vill egentligen vara hos honom nu... Antagligen är det mest för min egen skull eftersom han ändå inte riktigt är vid medvetande och säkert inte riktigt förstår vilka som är där hos han.
Samtidigt är det skönt att vara ett stöd för mormor och för mamma och hennes syskon i denna svåra tid...
 
Funderar starkt på att åka hem från jobbet, lägga mig någon timma och sen åka till mormor och morfar och bara vara där... Sjukskriva mig ett par dagar...
 
Vi får se hur jag gör... Vilket beslut det än blir så kommer det att vara ångest inblandat...
 
Jag önskar bara en sak... Och det är att morfar ska få slippa ha mer ont nu, att han ska få slappna av och ge sig iväg till ett bättre ställe... Ett ställe där han kan gå själv, äta själv, spela dragspel, fiska, kolla på trav och göra alla andra saker som han tycker är kul. Utan att behöva ha mer ont.
 
Igår när jag var där så var hans andning väldigt oregelbunden och jag trodde flera gånger att nu, nu tar han sitt sista andetag... Men han kom igen och fortsatte att kämpa... Det var skönt iallafall att få vara där och att få ge han en godnattpuss i pannan innan jag åkte hem.
 
<3 Jag älskar dig morfar! <3

2013-05-19
17:18:11

Sköna söndag
Då var det söndag igen och imorgon är det jobb som hägrar... IGEN... En sak som känns helt okej med att gå till jobbet imorgon är att jag har haft en helt nykter helg så förhoppningsvis kommer man pigg och utvilad till jobbet =) Kommer att vara en helt ny upplevelse ;)
 
Helgen har varit allt annat än lugn, trots att den var nykter. I fredags blev det som jag sa; först kolla på fotboll, sen balkonghäng (vatten), sen Gastro (alkoholfritt vin) och sist men inte minst Woddy´s (alkoholfri öl). På Woddy´s träffade jag en gammal buggkamrat som ville dansa så jag var inte sen med att ställa upp =) Vill ju inte gärna erkänna det men bugg är fasen kul alltså, trots att jag är så yr efter en dans så jag håller på att kräkas :P
När jag buggade med den här karln så kom en annan man som jag känner via jobbet och då ville ju han också bugga så det var bara att le och ställa upp =) Det var riktigt kul men jag är allt bra ringrostig och skulle behöva gå kurserna igen känner jag.
 
Vi träffade även en annan arbetskamrat ute och hon drack lite för mycket rödvin så när vi skulle gå hem fick vi köra hem henne först, annars hade farbror polisen antagligen tagit hand om henne =) Hon var nog ganska skärpt egentligen men vinglig som attans och hade svårt att prata... Haha, vet hur det känns :P
 
Sov länge på lördagen då jag kom i säng vid 03.30 på morgonen... Bilden som är längre ner är från min brunch som jag intog i solskenet. Sen tog jag fram filt och en bok och la mig i solen och gottade mig lite =)
 
Var en sväng till min morfar också, han är jättedålig och kommer nog snart att lämna oss på denna jord för att fortsätta festen i himmelen. Pratade nyss med min mor och han är så dålig att han knappt orkar svara på tilltal... Skulle egentligen dit en sväng idag med men mamma avrådde mig då det var jobbigt att se han som är nu =(
Alla hans barn skulle samlas där idag och diskutera hur dom ska lägga upp vakandet över honom så man kan ju hoppas att han kan släppa taget idag när alla är där hos honom. Nu ska ni inte tro att jag är obrydd för att jag säger så, jag kommer att bli jätteledsen och sakna honom väldigt mycket men för hans egen skull, så att han slipper lida mer, hoppas jag att han går vidare.
 
När jag åkte hem från mormor och morfar så tog jag svängen över Kga och handlade lite och plockade upp en kompis och sen for vi hem till mig. Två andra pinglor slöt också upp så vi fixade mat (grillat) och laddade för Eurovision. Jag och en av tjejerna for iväg och skjutsade min mor och hennes gubbe till Harry´s då dom hade deltagit i en golftävling anordnad av Harry´s så dom skulle käka där och kolla på prisutdelningen.
När vi hade ätit klart så kollade vi Eurovision, vilket tar en jäkla tid om jag får säga det själv... Men jag tycker allt att rätt låt vann. Dock tycker jag att det var konstigt att Sverige hamnade så långt ner för han är ju bra ju! Och så gillade jag Irlands bidrag också och dom kom också jättedåligt =( Så går det när man inte ringer och röstar =P
 
När tävlignen var över åkte två av sällskapet hem och jag och en till for till stan och kollade hur utbudet var på Gastro. Mycket ungt kan jag lova... Mamma och hennes gubbe slöt upp och tog sig något att dricka och sen körde vi hem min kompis och sen hem med mamma och hennes gubbe. Var väl hemma vid 02.30 =)
 
Idag har jag dammsugit och städat lite. Vid 12.00 kom några av mina favorittjejer hit så vi lunchade och hade trevligt =)
 
En helt fantastisk helg helt enkelt =)
 
Puss på er

2013-05-18
13:29:17

Det här var längesen man sysslade med :P Välkommen solen och värmen!!!


2013-05-18
12:18:47

Livskvalité

Bilden säger väl allt <3

Kaffe med grädde i och omelett med bär på :) Fin start på min dag!


2013-05-17
19:46:08

Härlig dag!


2013-05-17
10:11:19

Ändrade planer
Jahopp, då var det ändrade planer för denna dag... Kanske inte så förvånande då min vän är sådan som ibland ställer in och ställer om... Men vad gör väl det?! Jag tycker lika mycket om henne för det, annars skulle jag ju inte välja att försöka umgås med henne =)
 
Istället för uteservering i Örebro så blir det troligtvis fotboll kl 19.00 och sen en kväll på uteserveringen på Gastro för att sedan eventuellt gå vidare till "Jurassic Park" här i Karlskoga... Riktiga namnet är "Woddy's" och det är där dom i mina föräldrars ålder hänger =) Stället är dock ganska mysigt med livemusik och raggande gubbar ;) 
Jag ska vara nykter, tror min kropp kan behöva det =)
 
Puss

2013-05-15
12:59:23

Onsdag
Idag är det onsdag och jag inser att det var vääääldigt längesen jag uppdaterade bloggen... Kanske inte är så bra på det här med att blogga iallafall =P
 
Så, vad har hänt sen senast?!
 
Jag har blivit osams, sams och "gjort slut" med killen som jag tjatat lite om... Alltså, vi var ju aldrig ett par men jag har gjort klart för mig själv att vi inte kommer bli det heller och att jag förtjänar så mycket bättre än det han har gett mig... Man måste fan sluta sukta efter dom som inte vill ha en... Den mannen som jag vill vara med ska ju älska mig över allt annat på denna jord... Han ska i princip dyrka mig och marken jag går på =) Åtminstone från första början... Han ska ju inte vara ignorant och självisk iallafall... Det vill väl ingen kvinna egentligen ha =)
 
Ja just det... Helgen i Örebro var jättetrevlig och mysig =) Vi var ett glatt gäng som festade och umgicks hela helgen. På lördagen var jag så sliten så jag orkade bara med förfesten, sen blev det donken och sen hem och sova. Missade tydligen inte så mycket på utestället iallafall då det var jättemycket folk tydligen...
 
Har hängt en del på krogen nu vilket kanske inte är så smart men va fasen ska man hitta på då?! :P
 
Helgen som var var det ju långhelg så då passade ett gäng på att dra till Åland, jag medräknad såklart =) Det var en 24h kryssning och det var livat värre kan jag lova =)
 
Hmm, är det något annat jag glömt...
 
Min bror och hans tjej ska få en flicka =)
 
Till helgen blir det lugnt för en gångs skull =) Ska eventuellt till Örebro på fredag och sitta på någon uteservering med en kompis som jag inte träffat på länge och på lördag kommer några goa brudar hem till mig och kollar Eurovision och grillar om vädret tillåter. På söndag kommer ytterligare ett gäng härliga brudar och ett par barn, tror jag, då blir det lunchning och massa snack =)
 
Nä, back to work!
 
 

2013-05-02
22:33:59

Inget nytt

Det var så roligt att träffas igår,
Gillar ditt leende, dina ögon, ditt hår.
Du ser på mig på ett speciellt sätt,
När du gör det känns allt så rätt.
Du lägger på din söta charm,
Och gör mig inombords helt varm.
Men helt plötsligt vänder du om,
Du säger stick istället för kom.
Jag önskar innerligt att jag kunde förstå,
Varför du vänder om och väljer att gå.
Varför du inte med mig vill vara,
Jag tror att tillsammans är vi underbara.
Får nog inse att det är dags att lägga ner,
Men egentligen vill jag lära känna dig mer.