angeleyes.blogg.se

2013-04-25
11:47:09

En dag kvar...
Nu är det bara en dag kvar till partyhelg i Örebro =) 48H av fest i goda vänners lag! Som jag längtar just nu!
 
Även idag har jag roliga grejer på gång! På lunchen blir det utemat med en kompis, LYX! Efter jobbet ska jag till min kusin och fira henne och hennes ettåriga dotter som har fyllt i veckan och efter det ska jag på dejt med Badoo-killen igen.
 
Det enda som känns lite tråkigt med dagen är att jag inte hinner hälsa på morfar idag och sen är jag borta hela helgen så då hinner jag inte se han då heller =( Jag vill inte säga att jag hoppas att han lever hela helgen för min skull för om han känner att han vill somna in så tycker jag att han ska göra det, för hans egen skull!
<3 Jag älskar honom lika mycket för det <3
 
Badoo-dejten känns lite både och tycker jag... Är nog kanske inte riktigt redo för något seriöst eftersom jag tycker att det känns lite jobbigt när han är "så på" med sms... Han är ju bara snäll och rar egentligen men det blir lite för mycket tycker jag... Jag känner mig pressad på något vis... Men man vet aldrig, kanske får en helt annan känsla när jag väl är där!
 
Imorgon så åker jag ganska tidigt in till Örebro. Då ska min vän där bjuda på frukost och så ska vi korka upp såklart =) Sen vid 14(tror jag det var) så blir det lunchbiff på Jensens med några fler beroende på hur många som har dykt upp. Åh, det här kommer bli en toppenhelg! Saknar mina Örebrobrudar så! Det är en i gänget, eller ja...flera säkert... som kommer att fattas mig mycket! Den jag speciellt tänker på har fått barn och måste prioritera det just nu, men du kommer att komma igen vännen, det vet jag <3
 
Som sagt, det är ju fler som inte är med i helgen men förhoppningsvis har vi inte glömt att fråga någon så att det är pga det utan för att personerna i fråga har valt att inte vara med =)
 
Nä, nu ska jag byta om och åka till staden =)
Pöss

2013-04-23
15:07:14

Håll käften
Inte för att vara negativ och tjurig men ibland vill man bara be vissa nyanställda dj****r att hålla käft! Försök inte att tillrättavisa någon som har såå mycket mer erfarenhet än du! Tog mitt te och drog från fikarummet i ren protest!

2013-04-22
08:37:43

Tänkvärt

Hur ska man kunna bli en poselit

När man är van att tänka så mycket skit

Tänka om och se något bra

Tänka på livet och vad man vill ha

Möjligheter man inte trodde fanns

Skicka universum en önskan och fixa balans

Man måste vilja saker tillräckligt mycket här i livet

Inte bara ta saker förgivet

Det är dags att starta nu

Den enda som kan ändra ditt tänk är DU


2013-04-22
08:22:47

En fullbokad helg...
Åh herregud vad mycket det kan hinna hända på en och samma helg =P Kanske inte är så mycket ändå men jag har haft fullt upp iallafall.
 
Kan ju starta med att säga att förra helgen, på lördagen, skaffade jag mig något som heter Badoo. Har hört talas om det förut men visste typ inte vad det var. Anskaffningen av programmet har resulterat i två dejter den här helgen med samma kille... Han är riktigt trevlig och det är inte tyst en minut när vi ses =) Vi får se vart det slutar, ska ses på torsdag igen.
 
Annars i helgen så på fredagen tog jag med en vän hem och vi hade taco och filmmys. På lördagen var vi på Mulles loppis och köpte bord åt henne och sen var jag och hälsade på min morfar som är riktigt dålig =( Där träffade jag även lite släktingar =) kan ju säga att det enda som är posetivt med att morfar är sjuk är att vi ses mycket oftare. Det tycker även morfar =)
Lördagen fortsatte med dejt med den där killen och sedan fest med kompisen, vilket slutade med utgång såklart :P
Söndagen spenderades i kompisens soffa och sen blev det en kaffedejt med killen. Sen hem och kolla på film =)
 
Som sagt, fullt ös hela helgen =)
 
Nu väntar en arbetsvecka igen och sen en partyhelg i Örebro. Är riktigt nöjd att jag har tagit ledigt på fredag =)
 
Puss på er!

2013-04-15
14:52:22

En dikt <3
<3
Varför drabbas vissa familjer så hårt
Varför blir livet ibland så svår
Hur kan ett hjärta bara sluta slå
Utan större förvarning sluta gå
Man blir så ledsen och arg
Måste verkligheten vara så karg
Men nu med din son du får vara
Och vi får utan dig oss klara
Älskad och saknad dotter, maka, vän mormor och mamma
Livet kommer aldrig mer bli detsamma
Må du vila i frid
Vi ses i en annan tid
<3

2013-04-08
08:09:01

Lite bilder


2013-04-08
08:02:00

Dags att uppdatera igen =)
Jag är fasen världssämst på att blogga :P Ska försöka bättra mig!
 
Vet inte riktigt när jag skrev sist och vad som har hänt sen dess men jag tror att jag trillade dit ännu en gång när det gäller den där mannen som jag skrev om sist... Men vad gör man när det faller sig på...
 
Dessutom så råkade jag gå hem med en av hans bästa vänner helgen som var nu... JA, jag är en liten kåtbock som tar chansen när jag får den...
 
Grejen är väl den att i slutändan så söker jag väl det som alla söker... tvåsamhet, familj och hela köret men eftersom det "aldrig" är någon som vill ha mig till mer än sex så får det bli som det blir...
 
Blev för någon vecka sedan erbjuden ett annat jobb med men det tackade jag nej till efter ordentligt övervägande, det som mest gjorde att jag fick neka det var att jag skulle få gå ner i lön och det har jag ju ingen lust med.
 
Har ju varit till sälen över en helg också. Påskhelgen för att vara exakt. Fasen va gött det var! Vädret var toppen och ölen smakade fint =) Har nog aldrig åkt så mycket slalom som jag gjorde i år. Det är förbannat kul alltså =)
 
På måndagen var det ju röd dag så då passade jag och en vän på att hälsa på en annan vän som precis har fått barn =) Åh va hon va söt! Måste se till att besöka dom snart igen, tiden går alldeles för fort! <3
 
Idag har jag börjat med LCHF också... ska ge det en ärlig chans nu och låta bli alla kolhydrater ett tag. Slut på socker, godsaker och fikabröd :P Uj uj, hur ska det gå :P Är jag som ett åskmoln mot er så vet ni att det är sockerabstinensen och inget annat ;)
 
Nä, kanske ska återgå till jobbandet nu =)
 
Puss