angeleyes.blogg.se

2013-01-31
12:18:05

Lunchbloggning
Då har jag ätit lunch igen =) Blev pasta med köttfärsås och massa god sallad till. Egentligen skulle jag träna ikväll men det blir inget eftersom jag inte kommer orka efter storhandling som måste göras...
 
Några tjejkompisar kommer på fika på lördag fm och på söndag tänkte jag bjuda hem mormor och morfar på lite fika och sen på måndag så kommer pappa och hans sambo plus alla syskon och bonussyskon med sambos och barn så då blir vi 11 personer om jag inte räknat helt fel :P
 
På måndagen ska det bjudas på pajer av olika slag =)
 
Så som ni ser så kommer mina dagar här framöver att spenderas i köket istället för på gymmet... Men vad gör det när det är för roliga saker =) Ser verkligen fram emot helgen och måndagen!
 
Antar att mina points och bonuspoints och sen en massa points som egentligen inte finns kommer att spenderas också i helgen men va fasen, fyller man år så får man unna sig tycker jag ;)
 
Idag är jag förresten tillbaka på jobbet vilket känns helt okej trots mina tvivel inför det... Imorgon ska jag ta mig ett snack med min chef för att se om det finns några möjligheter till lite förändringar så att jag kan få mer flyt i arbetet och mindre dötid. Känns bra faktiskt!
 
Nä, dags att återgå till arbetet!
 
Ha en bra dag alles!

2013-01-30
13:50:28

Jan. 30, 2013


2013-01-30
13:35:58

Stormigt värre...
Idag är det dag tre som jag spenderar hemma i soffan på grund av sjukdom... mår mycket bättre men tog en extra dag för att känna mig utvilad och något sånär pigg imorgon.
 
Tankarna fortsätter att sätta hjärnan i gugning och jag blir mer och mer övertygad om att jag nog ska se mig om efter ett annat jobb eller söka någon utbildning.
 
Pratade lite med mina studerande vänner i helgen om att jag är lite sugen på att söka nån utbildning som har med hälsa att göra men det slog dom lite bakut på så jag har fortsatt att fundera men kommer hela tiden in på samma sak... Hälsa....
 
Jag känner att jag vill jobba med människor men inte inom vården eftersom man inte har tid då... Jag vill kunna ta mig tid för dom jag jobbar med/åt.
 
Har hittat en intressant utbildning som finns i Kalmar som heter "Hälsovetenskapliga programmet, inriktning biovetenskap" finns på den här adressen om nån vill kolla in den: http://lnu.se/utbildning/program/NGHÄB
 
Jag ska göra så att jag ska kolla upp lite vilken kurslitteratur som används och bläddra lite i den innan jag bestämmer mig för hur jag vill göra... Blir jag mer intresserad och känner att det ger mig något så kanske det blir att söka utbildningen annars får jag fundera ut något annat!
 
Mamma har tvingat mig att läsa en bok som heter "Munken som sålde sin ferrari", hon tror att jag ska komma lite till insikt och framför allt komma lite till ro när jag läser den. Jag hoppas att mamma har rätt =)
 
Nä, nu ska jag sätta mig i soffan igen och lyssna på när vinden viner runt knutarna och hur den drar i taket så att det knakar hej vilt :P

2013-01-28
15:25:29

Ännu en gång
Nu har jag ännu en gång, ännu en måndag, startat mitt nya liv... Denna gång har jag startat med viktväktarna vilket jag har provat förut och jag vet att det funkar =)
 
En av anledningarna till att jag valt viktväktarna är att man inte behöver plocka bort något som man gillar att äta... men man får begränsa sig och tänka till vad som känns värt att lägga pointsen på.
 
Mitt mål är att gå ner 19kg så att min slutvikt blir 60kg... Jag vet... Jag väger alltså 79kg just nu och det är liiite för mycket :P
 
Allt är lite jobbigt just nu eftersom jag inte trivs med min vikt... Jag har svårt att identifiera mig med mitt jobb... Jag skulle gärna träffa en man som älskar mig och få känna att saker och ting flyter på lite... Det känns som att jag har svårt att hitta ut ur det ekorrhjul som jag är i för tillfället... Jag känner en sorts tomhet på något vis...
 
Men frågan är hur man ska veta vad man vill jobba med? Är det någon som har något tips på hur jag ska komma underfund med vad jag vill göra så är jag tacksam om du vill dela med dig =)
 
Jag vet, man ska inte klaga och man ska vara tacksam för att man har ett jobb men när man har dom här känslorna i kroppen är det svårt att känna glädje över att gå till jobbet...
Jag hoppas att det bara är en fas och att den går öven... Men hur länge ska man vänta? Hur länge???

2013-01-24
11:48:18

Lunch
Jahopp, då har man intagit lunchen på jobbet. Hade med mig en sallad som jag snodde ihop imorse och en burk med tonfisk som jag skulle ha till.
När jag öppnade tonfiskburken så tyckte jag att den såg lite suspekt ur men den luktade bra så jag petade bara bort det som var misstänkt och använde sedan resten.
Efter att ha mumsat i mig en tredjedel av salladen så tyckte jag att jag fick en bismak av mögel i munnen, varpå jag på dirren misstänkte tonfisken så jag började peta bort den bäst jag kunde.
När jag tog en paprikabit så fick jag ännu en gång den där äckliga smaken i munnen och insåg att det var den som smakade konstig.
 
Är det inte skumt att en paprika som jag köpte i affären igår, som såg hel och fin ut när jag skar upp den imorse nu smakar mögel... Man kan ju undra vad som är gjort med den för att den inte ska mögla synligt utan ser okej ut men smakar skit... Man kan ju lugnt säga at jag är fett missnöjd över min lunch idag =(
 
Vi får hålla tummarna för att inte magen ballar ur nu också när jag ätit rutten paprika :P

2013-01-23
19:14:06

Nytt liv

Jag börjar mitt nya sunda liv... Nästa vecka ;)


2013-01-22
21:09:26

Stjärnfall

När jag hämtade mamma förut för att åka till mormor så stod det två älgar utanför henne, på vägen till mormor såg vi massor av hjortar... När jag kom hem hoppade en hare iväg på gärdet och när jag tittade ut genom fönstret lite senare bevittnade jag ett stjärnfall.
Självklart önskade jag mig något :)

Imorgon är det dags för en ny arbetsdag och det känns jäkligt pissigt att jag inte känner mig mer motiverad! Hoppas att det vänder snart och att jag blir lite mer positiv och glad!

Hörs säkert imöra!

// Rätt person på fel plats


2013-01-22
15:19:11

Min andra blogg på kort tid
Konstigt att det kan vara roligt att blogga...
skriva av sig så att andra kan se vad man pysslar med under dagarna...
Vi får se hur mycket jag orkar att uppdatera den här bloggen men jag ska göra mitt bästa och om jag märker att det inte funkar så får jag ta bort den!
 
Hörs snart igen!

2013-01-22
15:15:23

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.