angeleyes.blogg.se

2014-01-28
15:31:27

Jobba med sig själv
För tillfället har jag det lite kämpigt med mig själv, lite negativa känslor i bröstet... Försöker slå bort dem med positivt tänkande men ibland är det svårt :P

Har iallafall kommit igång lite med träning nu :) Känns (bra) kan jag lova :P 

Nu är det snart dags att inta lite mat, sen gå till min lägenhet och hämta kläder, sen tillbaka till min väns lägenhet för att invänta ett roligt Box-pass! Älskar't!!!



2014-01-07
21:24:14

Jippi!!!
Så då va datumet för avflyttning från kalmar satt, pappa och hans sambo kommer ner helgen 17-19 januari så då är det packning och städning och sen avfärd mot mitt kära Karlskoga igen =)
 
Jag är så lycklig!
 
Måste bara berätta också... på tal om att vara positiv och att det man önskar ger universum tillbaka...
 
Ångesten för tillbakaresan till Kalmar hade börjat smyga sig på och den ångesten var inte bara för att jag skulle tillbaka utan även för att jag har ett arbete som ska lämnas in imorgon kl 16.00 senast som jag inte är klar med... Jag visste att resan idag skulle ta fem timmar av min dyrbara studietid så jag började känna att jag nog skulle ha bokat en senare biljett, när arbetet var klart...
Jag till och med sa det till min vän: - Fasen, jag ångrar att jag inte bokade biljett på onsdag istället för på tisdag... är så orolig att jag inte ska hinna klart med mitt arbete...
Döm av min förvåning när jag imorse fick ett sms om att ett tåg hade spårat ur i Stockholm så att min resa skulle ta längre tid och om jag hade synpunkter så skulle jag ringa och prata med dem.
 
Jag ringde och förklarade att jag inte hade tid att sitta på tåget längre än vad som var tänkt från början och frågade om det inte fanns möjlighet att åka onsdag kväll istället... Visst kunde de fixa det, utan större problem =)
 
TACK UNIVERSUM OCH TACK SJ!!!
 
Nu har jag läst och skrivit hela dagen och jag känner att om jag lägger på en rem så kommer jag att bli klar till deadlinen =)
 Jag lovar mig själv härmed att jag ska börja i bättre tid med pluggandet nästa gång... så att jag slipper den här stressen!
 
Puss

2014-01-04
15:27:45

Älskade vänner <3
Har pratat med några av alla mina goa vänner idag =) Ni är för mig guld värda och jag älskar er av hela mitt hjärta!!! <3 Ni lyfter mig mot skyn och gör mig galet glad <3

2014-01-02
23:29:38

Ber mig själv om ursäkt!
Det här är en liten ursäkt till mig själv!
 
Förlåt för att jag har varit så negativ!
Förlåt för all klagosång!
Förlåt för att jag inte sett ljuset!
Förlåt för att jag tryckt ner dig!
Förlåt för mitt beteende!
Förlåt för mitt val av (manligt) umgänge!
Förlåt förlåt förlåt!
 
Jag förlåter dig kära du! Det är inte lätt att vara positiv jämt... Eller, jo det är det... Men ändå inte när man är där nere och simmar så du är förlåten!
 
Men nu blickar vi framåt, tänker på alla fina människor, upplevelser och saker som vi har i livet. Gör detta året och resten av vårt liv till en positiv resa mot det ljuvliga som väntar efter jordelivet.
 
Stanna upp, andas, se, lukta och känn... Känn in den underbara världen omkring dig...Ta en kort paus och bara upplev din omgivning... Titta upp mot skyn, vad ser du?
 
Hoppas att du som jag känner att livet är fantastiskt och att det finns många små mirakel på ett nära avstånd =)
 
Våga känna glädjen och hoppet!