angeleyes.blogg.se

2013-02-18
12:17:42

Brorsans hund

Måste lägga in en bild på lillebrors hund :) hon är så söt <3


2013-02-18
12:13:39

Blä!
Alltså, hur trist är det inte när man har haft världens bästa helg och känner sig lite peppad och motiverad för att komma till jobbet och så kommer man dit och allt känns bara skit!
 
Fredagen spenderades med kusin vitamin, åt massa gott och tittade på film (som pausades då och då för att vi pratade så mycket =) )
 
Lördagen började med ett pump-pass, sedan lunch hos pappa och hans sambo, sen hem och duscha och fräscha inför hockey, barhäng på hockeyn och sen hem med en kompis och fixa käk och kolla på melodifestivalen. Blev så himla glad när State of drama gick vidare då jag känner igen han som spelar synth i bandet =) Så kul!
 
Söndagen började med frukost med kompisen som sov över och sen skjutsade jag hem henne och for vidare till pappa och hans sambo där det bjöds på söndagsmiddag =) Hela familjen var samlad förutom ena lillebror med flickvän som fick stanna hemma pga ögonfluss.
 
Och så kommer denna j*vla måndag med allt som hör till... Fortfarande inga burkar att använda, fortfarande världens sämsta kommunikation mellan mig och min arbetskamrat och jag vill bara tjuta av frustration!
 
Det visade sig att burkarna som jag pratar om inte alls var svåra att få tag på bara det att han inte tagit sig tid att berätta för mig var dom var... Sen hade han lagt ihop två grejer utan att meddela mig så jag trodde att det var jag som hade gjort fel så jag fick ringa till han... Är så trött på att jag ska behöva tjata och gnata om allt! Han kunde bara ha skrivit en liten lapp till mig så hade jag sluppit känna panik över att det var JAG som gjort fel...
 
Nä, söka nytt eller söka skola kanske vore något ändå....

2013-02-13
14:46:16

Längesen sist!
Ja nu var det längesen jag skrev något inlägg... Jag som trodde jag skulle bli beroende av bloggandet ;)
Så vad har jag haft för mig sedan sist?
 
Jag har fortsatt att kämpa på arbetsplatsen... Känns fortfarande alldeles för trist här och stämningen är botten tråkigt nog men vi får väl hoppas att alla är lite piggare efter tors och fre eftersom vi ska åka iväg lite då och ha konferens och sen finns det spa anläggning i samma byggnader så jag tror att vi kommer få tillgång till att slappa lite också.
 
Viktnedgången gick toppen första veckan, -2,2kg, men veckan efter så hade jag gått upp allt igen... men va fasen, om man tänker efter så är det ju inte så konstigt! Fika när jag fyllde år, stillasittande, resan till Sälen där jag inte brydde mig ett skit om VV... Ja, behöver jag säga mer?!
 
Men men, nya friska tag är det bara att ta nu! Var på mitt första träningspass på typ 7 veckor igår och det gick sådär... man märker verkligen hur mycket man tappat på dom här veckorna! Men som sagt, det är skönt att ha varit iväg och nu är det bara att stålsätta sig med både maten och träningen! Det bästa med stället där jag tränar är att dom har lunchpass så då kan man passa på att smita från jobbet och köra! Oftast är man ju helt slut efter jobbet så då är det lätt att hoppa över träningen tyvärr...
 
Sälen ja... Fy fasen va d va skönt att komma iväg! Det var en alldeles lagom helg med party tors- och fre-kväll och käka ute på "Lammet & Grisen" på lör-kväll. På lördagen somnade vi kl 23 så det va gött!
Jag glömmer varje år vad roligt jag tycker att det är att åka i backen så nu ska jag försöka få med mig ett gäng till Säfsen för att fortsätta öva på att åka =) Sen helgen vecka 13 blir det en tripp till Sälen igen. Får se hur man gör med åkandet då för det är påsk då så risken är ju att det är mycket folk och köer och så...
 
Nä, dags att skala en bappelsin här och sen jobba nån timme till innan hemgång!
 
Ha det gott!
Puss och kram <3

2013-02-04
22:11:05

Födelsedag...

God kväll!

Idag, jag vill egentligen inte erkänna eftersom jag har panik över min ålder, så fyllde jag 28 år...

Jag känner mig gammal när jag ser siffrorna men inte i sinnet. Så, hur firar en 28-åring sin stora dag? Man börjar helgen innan med fika med några av alla sina vänner, sen dagen efter fika med mormor och moster och idag på dagen D mat och fika med pappa och syskon med respektive på pappas sida. Bonusmamma var sjuk och kunde inte närvara tyvärr men hon fick en doggybag med paj som det bjöds på här :)
Kan ju säga att födelsedag är inte bra när man ska gå ner i vikt :P o speciellt inte när man inte har någon karaktär :P

Mamma och hennes gubbe var inte hemma så dom får jag träffa efter helgen sen eftersom jag åker till Sälen på torsdag. Ska bli gött o komma iväg!

Och fina presenter fick jag oxå! Lägger ut några bilder så ni får se :)

Nä, nu ska jag sova här! Min bonussyster och hennes son va oxå med här förut och det tar på krafterna att ha en galen unge som springer runt runt... Plus min bror och hans tjejs hund som oxå e helt tokig :P Jag är ju van med att vara själv ;)

Puss o god natt!


2013-02-01
12:19:00

TID...
Förlorat guld kan återfås, aldrig förlorad tid.
                                                             Kinesiskt ordspråk