angeleyes.blogg.se

2013-03-19
10:38:01

Tisdag åter igen

Jag visste att helgen skulle bli toppen, men med en toppenhelg kommer en söndag och en måndag då man är helt färdig... Kan det ha med åldern att göra kanske?!

Fredagen vet ni ju hur den såg ut och lördagen blev det Nora och hälsomässa med Thaimassage och massa chokladätning :) Vi hittade även till ett litet kafé där dom hade världens bästa räkmackor!

Jag hann aldrig hälsa på min bror men fick en liten känsla av att det var något speciellt han var ute efter eftersom han va så ivrig att ses och det är han aldrig annars... Vi bestämde att jag skulle sova hos honom natten till söndag och när han kom för att lämna nyckel till mig så kunde jag inte låte bli utan frågade: Är ni gravida? Är det därför du är så ivrig på att ses? Min bror tittade lite generat bort och jag skrek rakt ut :) Jag ska bli FASTER!!!!! Jag är så lycklig för deras skull och även för min egen: Faster Malin :)

Det blev ett par öl hos kompisen och sen for vi vidare till Harrys för att dansa och ha skoj :) Och vilken kväll det blev! Vi är supernöjda alla tre för det var riktigt skoj både i baren och på dansgolvet :)
Själv är jag väl kanske inte så jättenöjd med utfallet av kvällen... Eller det var ju självvalt men jag får så många frågetecken i mitt huvud när jag faller pladask för denna person gång på gång... Denna person som pratar om barn, om varför det är på det ena eller andra sättet... Han gör mig så svag och sen när han nyktrat till så är det som att vi aldrig mötts... Han är egentligen inte så speciell men han gör mig på något konstigt sätt svag...
Och, absolut inget försvar till hans beteende men dock ett sätt att skydda mig själv... Tror att anledningen till att han blir sån är att han är rädd, rädd för att han verkligen skulle kunna tycka om mig mycket om han lärde känna mig...

Nog om det! Söndagen började med frukost hos lillebror, fortsattas med långpromenad med pappa, hans sambo och brorsans hund, sen hem till brorsan och fick mat och sen hem och dog i soffan :) Sjukt bra helg!

Måndagen var jag oxå död som sagt men det är det värt när helgen är toppen :) Fick te och macka hos en kompis på kvällen efter träningen och det var uppskattat kan jag lova :)

Nä, dags att jobba!
Puss


2013-03-15
23:39:04

Fredagsmys

Idag så "råkade" jag sluta tidigare från jobbet och jag "råkade" avboka TRX:en :P

Men vad gör väl det när man kompenserar med en joggingtur på dryga 5km plus 2st promenader på 1km styck :) Kan säga att jag är väldigt stolt över mig själv och att jag tycker själv att jag var välförtjänt av den goda glassen som mammas gubbe bjöd mig på när vi alla tre satt i soffan och mös till två filmer :)

Imorgon ska jag och min mor till Nora och gå på hälsomässa och chokladmässa :) Ska bli mysigt att spendera dagen med min kära mor!

När jag kommer hem igen får jag för Guds skull inte glömma att ringa min ena bror som jag har lovat att göra :) Han och hans sambo ville ha påhälsning så jag hoppas att jag ska hinna med det!

På em/kvällen sen så ska jag och en kompis hem till en tredje kompis och hejja på henne när hon tapetserar... Kanske hjälper till lite oxå om det finns nåt jag kan göra :P Någon god öl blir det ju självklart oxå!!! Det är ju trots allt lördag! Kan tänka mig att gå någonstans och dansa med men vi får se vad det blir ;)

På söndag så ska jag försöka ta mig i kragen och laga mat... Mat till hela veckan så att jag slipper stå med det på kvällarna när jag kommer hem från träning och allt vad jag tar mig för...

Vi får se var den här helgen slutar... Jag har en känsla av att den kommer att bli toppen iallafall!

Puss på er <3


2013-03-13
23:41:03

Herregud!!!!

Tog en liten packning med mig idag och for in till Örebro för att vara med på en förfest hos en kompis...

Började bra med mat på Jensens :)

Har druckit lite vin men inte tillräckligt för att uppskatta det överförfriskade sällskapet som bland annat består av mannen som jag tidigare nämnt... Jag säger bara HERREGUD!!!
Skönt att jag nu vet vad jag känner och tycker :P

Dags att dra till krogen hörrni ;) Jag vill SOVA :) Puss


2013-03-10
22:35:29

Sköna söndag

Godkväll!

Nu ligger man i sängen igen, helgen är över och imorgon väntar jobb...

Måste säga att jag har haft en toppenhelg! Umgåtts med mina vänner, skrattat, mått gott och ätit gott!
Känt på bäbismage som det var full fart på, är ju bara såå häftigt :)

I fredags blev det en spontantripp till Örebro, åkte buss... Känner mig alltid lite nervös och upprymd när jag ska åka buss, blir stolt över mig själv på någe vis... Att jag klarar av det alldeles själv ;) Sitter i sätet med handväskan i knät och tittar fascinerat ut genom fönstret :) kan tänka mig att jag ser ut som en liten tant...
Väl framme i Öret blev det käk på Harry's, med bra sällskap, sen ett besök på "Rockbaren", sen ett besök på "Ivy's" (?) och sen avslutade vi med Satin. Helt enkelt, en dyr men lyckad afton ;)

Lördagen spenderades med 2 timmars promenad, lunchbiff på Jensens, shopping på stan och fika på ? Sen hem till Karlskoga för att käka sallad och kolla Mello med goa brudar :)

Idag har jag promenerat, varit med mamma, skrattat åt patetiska människor på Facebook och hängt framför tv:n :)

Allt som allt: bästa helgen på länge!


2013-03-07
18:29:25

Skäll

Haha, nu har jag fått skäll för att det var längesen jag skrev :P Bäst att göra ett litet inlägg ;)

Sitter hos mormor och morfar och myser! Har hittat en finne bredvid näsan som jag inte kan låta bli... Ååh tyypiskt ;)

Hm, har väl inte hänt något speciellt sen sist...

Har försökt att inse att jag ska lägga min tid och energi på människor som förtjänar det, alltså människor som VILL umgås med mig och kanske lägger manken till att få göra det :) Och med tid och energi menar jag även tankeverksamheten... Man lägger så onödigt mycket tankar på saker som man ändå inte behöver! Funderar även på att slopa Facebook för att slippa se allt... Men samtidigt vill man ju inte missa någe :P E lite kluven i den frågan... Haha

Jobbet kändes lite bättre ett tag men nu börjar jag tvivla igen :( Har lånat en massa böcker som man ska läsa i utbildningen som jag är sugen på så att jag ska se om det är något för mig. Har börjat i en bok som heter "Elefant i nylonbyxor" (tror jag) och den är intressant faktiskt :) Handlar om hur dom/vi som är/anser oss vara överviktiga ser på oss själva och på andra.

Hoppas att jag känner samma entusiasm för resten av böckerna oxå :)

Trodde oxå att jag kanske hade hittat en man som kunde passa mig och som jag passade men icke sa nicke...

Det är inte han som har gjort något fel och inte jag heller (tror jag) men när det inte känns lika angeläget för han att ses som det är för mig så sparkar jag bakut... Vill inte bli sårad så jag lägger ner... Han vet inte om det eftersom jag inte sagt det rätt ut till honom men min nerläggning handlar om att jag inte kommer fråga om att ses någe mer :(

Det här beslutet är ju för att skydda mig själv... Vill inte bli ledsen i slutändan :)

Puss på er <3